Home Društvo Vijeće MZ Jare: Puna podrška zaraženima, budimo hrabri i iziđimo kao pobjednici

Vijeće MZ Jare: Puna podrška zaraženima, budimo hrabri i iziđimo kao pobjednici

SHARE
Vijeće MZ Jare poziva sve svoje mještane da se hrabro i bez širenja panike suoče sa problemom koji se našao pred nama.

 

“Bile su Jare u težim situacijama i trenucima, zato sve naše drage sumještane pozivamo da se pridržavaju propisanih mjera.

Nažalost kod jedne naše sumještanke je potvrđena prisutnost virusa, te na ovaj način želimo iskazati punu podršku obitelji da izdrži u ovim trenucima.

Sve one osobe koje se nalaze ili će se naći u samoizolaciji želimo također podržati i dati do znanja da nisu sami, ali isto tako istaknuti važnost pridržavanja mjera samoizolacije i da se maksimalno pridržavaju propisa radi dobrobiti naše mjesne zajednice. Nećemo tolerirati neodgovorna ponašanja.

Kao mala mjesna zajednica možemo iskoristiti prednosti svoga položaja i u ovoj borbi izaći kao veliki pobjednici. Budimo primjer jedni drugima, a samim time i svijetu kako se riješiti virusa.

#JEDINSTVO – #HRABROST – #POŠTOVANJE to je sve što nam treba za ovu borbu, a ne smunjamo da su Jarani sve u jednome! Dosadit ćemo ovih dana, ali nećemo prestati napominjati #OstaniDoma!

▪︎ Sve osobe koje su u samoizolaciji ili imate nekoga u samoizolaciji upozoriti na bitnost trenutka kada se maksimalno moramo zajednički boriti s ovim malim virusom i pridržavati propisanih mjera. Ne vidimo ga, ne čujemo ga – ali kad se odjednom pojavi već je kasno.

▪︎ Svako nepoštivanje samoizolacije biti će prijavljeno nadležnim institucijama, navodi se u priopćenju.