Home Šport Sjajne vijesti iz nogometnog svijeta: Nouri se oporavlja nakon skoro tri godine...

Sjajne vijesti iz nogometnog svijeta: Nouri se oporavlja nakon skoro tri godine kome

SHARE
Nekadašnji Ajaxov nogometaš Abdelhak Nouri (22) na putu je oporavka nakon što je prije dvije godine i devet mjeseci pao u komu, potvrdila je njegova obitelj.

Nouri je u ljeto 2017. godine doživio srčani udar na prijateljskom susretu u Austriji, a nakon što je njegovo stanje dan kasnije od kluba opisano kao “stabilno”, pet dana potom pao je u komu.

Od tada je bio na aparatima, iz kome se probudio 2018. godine, ali je cijelo vrijeme bio u bolničkoj postelji te je opravak tekao vrlo sporo.

Međutim, prema riječima njegova brata, sada je njegovo stanje daleko bolje, a o tome svjedoči i činjenica da je iz bolnice pušten kući.

Spava, jede, gestikulira. Iako i dalje mnoge stvari ne može raditi bez naše pomoći, njegovo stanje je bolje. Dugo nije bio kod kuće, sada je s nama i svi brinemo o njemu. Moram reći da od kada je ovdje, a ne u bolnici, sve je daleko bolje. Svjestan je gdje se nalazi, u poznatom je okruženju sa svojom obitelji. Nije više u komi, ali i dalje ne može sam brinuti o sebi, rekao je Abderrahim, koji je dodao da njegov brat ne može pričati, ali da je ponovno u stanju gledati nogomet, prenosi Klix.ba.

 

 

Inače, Nourijevom stanje sada zvuči nevjerovatno nakon što je njegova obitelj još 2017. godine gajila male nade u konačan oporavak, a ni liječnici mu nisu davali mnogo šansi.

Sadašnje stanje ovog momka djeluje kao pravo čudo, a vrijedi podsjetiti da je Nourijeva obitelj tužila Ajax jer je utvrđeno da je nogometašu pružena neadekvatna pomoć na samom terenu.