Home Crna kronika Policija u Sarajevu uhitila ljude iz svadbene povorke, slaveći ispalili 71 metak

Policija u Sarajevu uhitila ljude iz svadbene povorke, slaveći ispalili 71 metak

SHARE

Tri osobe su uhićene nakon što je informirana policija Sarajevske policije da je došlo da upotrebe oružja na lokalitetu ulice Miholjići, Općina Vogošća.

Odmah po dojavi na navedeni lokalitet upućeno je više patrola policijskih službenika koji su potvrdili da je prijava osnovana, te da se radi o svadbenom okupljanju, iako su ranije od strane nadležnih tijela donesene naredbe i preporuke kojima se zabranjuju okupljanja s ciljem prevencije širenja koronavirusa.

Daljim operativnim radom policijski službenici su otkrili osobe koje su sudjelovale u izvršenju krivičnog djela izazivanje opće opasnosti i držanje oružja bez odobrenja nadležnog tijela, te su slobode lišene tri osobe, koja su smještena u prostorije za zadržavanje Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a SŽ.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije po čijoj ovlasti su policijski službenici Uprave policije izvršili uviđaj na mjestu događaja i tom prilikom pronašli 71 čahuru usljed upotrebe oružja.