Home Zanimljivosti Portal iz Hercegovine od Severine kupio dionice portala Index.hr

Portal iz Hercegovine od Severine kupio dionice portala Index.hr

SHARE

Svanuo je još jedan sunčan dan u našoj Hercegovini. Iako su nam protekli dani tmurni zbog koronavirusa, nazire se ljepše razdoblje.

Ovih dana je portal Grude.com upao u dužničko ropstvo (kako banke ne daju kredite zbog aktualne situacije, ovim putem zahvaljujemo prijateljima iz više kamatarskih udruženja koji su nam pomogli u prikupljanju sredstava), ali računamo da će se dugoročno isplatiti. Naime, ekipa portala jutros je na granici između BiH i Srbije održala posljednji sastanak s gospođom Severinom Vučković Kojić gdje je dogovorena kupnja imena Index.hr. Nakon toga se otišlo u Vinjane, na granicu s Hrvatskom, gdje je došao Matija Babić pa je njemu plaćeno sve ostalo.

Granični policajci, svjesni da se događa kupoprodaja neviđenih razmjera, s obzirom da su na mjestu događaja bili i naši pravni zastupnici, nisu pravili probleme, ali su evidentirali sastanak u slučaju eventualnih tužbi. Najviše vremena oduzelo je brisanje novčanica koje smo morali dezinficirati po naredbi sanitarne inspekcije.

Ovim povodom izvršni urednik portala Marko Zdravkić obrazložio je važnost ovakve investicije. -Kad god vi nas razjarite, mi dodamo gas i novi portal Hercegovaca je Index.hr. Činjenica je da su naši posjetitelji odavno prerasli lokalne hercegovačke okvire i da smo morali djelovati na jednoj široj bazi tako da se kupnja portala Index činila kao jedina logična odluka. Dosta nam je Soroševske politike, a dosta nam je i kvazi hrvatskih portala koji za sitne interese glume da su hrvatski portali. Ja sam i jutros bio miran i sad sam stravično miran, ali ne mogu gledati što ta medijska Hrvatska radi našoj Hrvatskoj i zato ovaj potez – objasnio je Zdravkić.

Među prvim potezima novih vlasnika biti će, logično, davanje otkaza.