Home Zanimljivosti DRAMATIČNA PORUKA DJELATNIKA BOLNICE “Da van sniman čovika koji se guši i...

DRAMATIČNA PORUKA DJELATNIKA BOLNICE “Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran?!”

SHARE

Ogorčen ponašanjem brojnih Splićana koji, sudeći po nekim prizorima snimljenim i tijekom današnjeg dana, očito ne shvaćaju opasnost od širenje koronavirusa i nepridržavanja socijalne distance, jedan djelatnik splitske bolnice oglasio se dramatičnom porukom na društvenim mrežama.

– Kao što vidite, ovdje se ništa ne radi. Korona ne postoji, teorije zavjere – ništa drugo. Možda sad djeluje malo ozbiljnije, pa vi se čuvajte – riječi su djelatnika splitskog KBC-a i to iz bolnice na Križinama u kojoj se trenutno liječe oboljeli od koronavirusa, a sedam pacijenata je na respiratoru, prenosi Dalmacija danas.

Ogorčeni djelatnik bolnice odlučio se na objavu nakon što je postalo jasno da se dio Splićana ne ponaša u skladu s mjerama koje su uvedene da bi se što više spriječila epidemija koronavirusa.

“Ovaj video nisan mislia postat – znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti! Da, ovo je moj posal, sam sam ga bira i ne žalin se, ali dajte ljudi odradite i vi svoj dio posla koji se od vas traži. Šta još triba, ne razumin vas?!

Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš slijedeći bude netko od vas?! Alo?! Oćemo li šta poduzet?! – stoji u opisu videa.

Kako podsjeća Slobodna Dalmacija, u bolnici na Križinama hospitalizirano je 40 pacijenata, od toga ih je na respiratoru sedmero. Troje su iz Dubrovačko-neretvanske županije, troje iz Šibensko-kninske, a jedan je iz Splitsko-dalmatinske.