Home Crna kronika Široki Brijeg: Za vrijeme policijskog sata pijan se sudario s policijom

Široki Brijeg: Za vrijeme policijskog sata pijan se sudario s policijom

SHARE
Tijekom ponedjeljaka evidentirane su dvije prometne nezgode na prostoru ŽZH, a MUP ŽZH je posebno izdvojio nezgodu u Širokom Brijeg u kojoj je sudjelovao i jedan njihov djelatnik koji je zadobio tjelesne ozljede.

U objema nezgodama nastala je manja materijalna šteta te je u objema nezgodama po jedna osoba zadobila tjelesne ozljede.

Jučer u 21:20 sati, u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu, dogodila je se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo patrolno policijsko vozilo PU Široki Brijeg, kojim je upravljao 26-godišnji policijski službenik, te putničko motorno vozilo marke Mercedes, BH registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola upravljao 60-godišnji građanin sa šireg područja Širokog Brijega.

U ovoj prometnoj nezgodi tjelesne ozljede zadobila je 29-godišnja osoba – policijski službenik PU Široki Brijeg (suvozač u policijskom vozilu), a na oba vozila nastala je manja materijalna šteta.

Policijski službenici PU Široki Brijeg izvršili su očevid. Slobode je lišen 60-godišnji sudionik prometne nezgode te će protiv istoga biti poduzete zakonom propisane mjere, piše Jabuka.tv