Home Zanimljivosti Označili policijski sat puštanjem sirene iz horrora u kojem masovno ubijaju ljude...

Označili policijski sat puštanjem sirene iz horrora u kojem masovno ubijaju ljude za vrijeme karantene

SHARE

U vrijeme pandemije koronavirusa mnogi kažu i čine glupe stvari, a izuzetak nisu ni državne agencije i dužnosnici.

Među onima koji su se morali ispričati zbog glupih postupaka tijekom svjetske karantene nalazi se policija u Lousiani u SAD-u gdje su početak policijskog sata označili tako što su policijska vozila išla kroz grad Crowley i puštala sirene iz horror filma „The Purge“ . U filmu taj zvuk označava dan u godini kada su svi zločini dopušteni i kada slijede opći kaos i ubojstva, zbog čega se mnogi ključaju u svoje domove.

Ispričati se morala i malezijska vlada nakon što su izdali smjernice u kojima su pozvali žene da ne gnjave svoje muževe dok su u karanteni. U smjernicama za ponašanje tijekom karantene ženama se savjetovalo da se šminkaju i da ne budu gnjavatorice dok su “zapele” s muževima u kući.

Ispriku je uputio i jedan lokalni političar iz Floride koji je savjetovao da fenom za kosu pušete u nos kako bi ubili koronavirus tvrdeći da virus ne može preživjeti na toploj temperaturi.

Među celebrityjima koji su se morali ispričati nalazi se i nogometaš Manchester Cityja Kyle Walker jer je za vrijeme karantene organizirao „seks party“, piše blog koji je objavio listu najčudnijih ispriča  tijekom karantene.