Home Crna kronika Baka Prase priveden u policiju

Baka Prase priveden u policiju

SHARE

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih srpskih youtubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je u policiju jer je prekršio zabranu kretanja tijekom policijskog sata, piše Index.hr

“Za vrijeme policijskog sata, na Trgu Nikole Pašića policija je zaustavila auto marke Porsche s njemačkim tablicama. Bogdana su izvukli iz auta. Porsche je ostao tamo”, rekao je izvor za Kurir.

Baka je prekršio zabranu kretanja poslije 17 sati koju je donijela vlada Srbije uslijed epidemije koronavirusa, a policija je njegov automobil zaustavila u blizini njegove kuće te ga potom i privela.

“Istina je, zakasnio sam samo tri minute. Policija me je zaustavila blizu moje kuće, u 17.03. Odveli su me u stanicu, ali sam vrlo brzo pušten”, potvrdio je youtuber za Blic.

Espreso.rs vijest o uhićenju prenosi uz naslov: “Baka Prase uhapšen, kad čujete razlog iznervirat ćete se do bola. Niste vidjeli bahatije ponašanje!”

Inače, u Srbiji je 15. ožujka uvedeno izvanredno stanje zbog pandemije koronavirusa te su zatvorene sve škole, vrtići i fakulteti, a policijski sat radnim danima traje od 17 do 5 sati.

Policijski sat u Srbiji ovog je vikenda trajao od petka u 17 sati do ponedjeljka u 5 ujutro. Isto ograničenje na snazi će biti i sljedećeg vikenda.