Home Zanimljivosti Živio WC papir: Napravite velike kovrče uz pomoć rola papira

Živio WC papir: Napravite velike kovrče uz pomoć rola papira

SHARE

Jedan stilist je stvorio jedinstven i jednostavan trik za izradu kovrča kao iz salona, ali s maštovitom opremom. S njima ćete se osjećati i izgledati ljepše, osobito za one poslovne videopozive, obiteljsko zumiranje – ili čak FaceTime spojeve, kaže frizer Ozzie Rizzo iz Londona za Daily Mail.

I ne trebate se brinuti da nemate kod kuće alate za stvaranje svježeg salonskog izgleda, jer se on može kreirati s predmetima koje vjerojatno imate kod kuće – uključujući 10 toaletnih kartonskih rola i ukosnica.

Prvi korak je pranje kose i češljanje, prije sušenja četkom za tu svrhu. Zatim nanesite veliku količinu laka za kosu, držite fen s toplim zrakom na svakom kolutiću 10 sekundi te polako otkopčajte i odmotavate svaki kolut. Nastavite postupak na cijeloj glavi, počešljajte češljem sa širokim zupcima i učvrstite lakom. Ako imate izrazito gustu kosu, možda će vam trebati koja tuba WC papira više, ističe Rizzo.

”Znamo koliko su naši klijenti frustrirani što ne možemo održavati njihove frizure, no uljepšavanje kod kuće će nam pomoći da ostanemo pozitivni”, smatra on. Dodaje kako su imali puno upita za stvaranje jednostavnog stila kod kuće, a ovaj trik smatraju upravo takvim bez financijskih ulaganja i kompliciranih postupaka.