Home Zanimljivosti Goli batleri posjetili posjećivali starački dom i oduševljavali bakice

Goli batleri posjetili posjećivali starački dom i oduševljavali bakice

SHARE

Penzionerke koje žive u staračkom domu ”Milton Lodge” tijekom korone ostale su bez puno toga. Starački dom ima interesantnu inicijativu, naime, osoblje prikuplja novac i redovno ispunjava želje stanovnicima doma.

I što mislite koja im je bila najčešća želja?

Uporno su pitale osoblje mogu li im doći u posjetu oskudno odjeveni butleri. I ta želja im se napokon ispunila kada ih je posjetilo nekoliko butlera iz grupe “Hunks in Trunks” koji su im poslužili večeru. Kako su u dom pristizale nove generacije bakica, što mislite što su one željele i što je postala tradicija ovog staračkog doma?

Jedanaest bakica je svojevremeno pozvalo i svoje kćerke i unuke da gledaju show a dobile su i masažu od ovog mišićavog tima.

Koordinatorica ovog staračkog doma (Claire Martin izjavila je svojedobno da je umirovljenica Jean Corpe, (89) sve inicirala. Svaki put kad su je pitali što želi, govorila je – muškarca!

Navodi da su preko neta našli tvrtku s  golim batlerima – ”Hunks in Trunks”.

– Zamolili smo ih da na događaju malo flertuju. Dame su bile vrlo uzbuđene, kikotale su se i lijepo obukle – rekla je Martin.

Navodi da su vesele umirovljenice bile više nego zadovoljne posjetom i da žele da ih dečki ponovo posjete.

A onda je došla Korona i sve to ugasila. Starački domovi danas su pod policijskom zaštitom jer se radi o najugroženijoj skupini ljudi.

No ako se širom Europe pa tako i kod nas, provede anketa, među populacijom u staračkim domovima, što im je najviše žao u životu, čega su najviše ostali željni i što bi danas promijenili, odgovori su svugdje isti:

“Malo bi više kršila pravila,

više bi živio život

više bi trošio/la na sebe”

No samo se izgleda Englezi znaju jako dobro zezati sa životom. I držati do svojih bakica.

Kod nas, konzervativizam, koji im je uzeo pola životne radosti, drži ih prikovane za pravila i do smrti. A onda dođe onaj koji im je tjerao strah u kosti cijelog života, sektaš, član sekte koja u Hercegovini rušu Vatikan, poškropi ih nad rakom, održi koji govor mržnje, nazove BIll Gatesa ljigavcem, Papu pedofilom, popljuje biskupa, uzme svojih 100 KM, kihne, i ode.

Sve ostalo je grijeh, sramota, sodoma i gomora. Vjerojatno bi im i ovo bilo da se dogodilo kod nas, prenosi Poskok.info