Home Crna kronika PREMINUO PODUZETNIK IZ GRUDA

PREMINUO PODUZETNIK IZ GRUDA

SHARE
Gruđane je jučer poslijepodne dočekala tužna vijest.

Blago u Gospodinu, iznenadnom smrću, preminuo je Ivan Ćorluka – Cvitanović, doktor veterine i vlasnik poduzeća Orlando, jedne od najuspješnijih tvrtki u poljoprivredno – veterinarskoj oblasti u našem okruženju, a koja djeluje skoro tri desetljeća.

Doktor Cvitanović, kako su ga njegovi Gruđani, ali i brojni prijatelji iz veterinarskog područja zvali, sa svojom Nedom, krenuo je kao dobavljač proizvoda tadašnje Plive iz Zagreba, s dvoje zaposlenih, a posao je širio postupno ponajprije na zaštitu bilja, a nakon toga i na uvoz veterinarske opreme iz razvijenih europskih zemalja.

Savjeti Doktora Cvitanovića i njegovih zaposlenika, među kojima su i doktori veterinarske medicine, inženjeri agronomije i drugi uvijek su bili zlata vrijedni. Mnogi koji su ga poznavali istaknuti će njegovu društvenu crtu, prijateljski karakter i spremnost da uvijek pomogne potrebitima. U pravom smislu bio je dobri grudski Doktor.

Ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak, 27. travnja u 15.00 sati ispred mrtvačnice Grude, a pokop je na groblju Gomilice, piše Grude.com

Preminuo je naš dobri Doktor, Ivan Ćorluka - Cvitanović

 

Grude.com