Home Vijesti Grad Ljubuški objavio Javne pozive za pomoć gospodarstvu: Već od 4. svibnja...

Grad Ljubuški objavio Javne pozive za pomoć gospodarstvu: Već od 4. svibnja kreću isplate 300 KM po zaposlenom i vraća se plaćeni porez na tvrtku

SHARE

Danas su na službenoj web-stranici Grada Ljubuškog objavljeni javni pozivi za podnošenje zahtjeva za povrat uplaćenog poreza na tvrtku za 2020. godinu i za podnošenje zahtjeva za dodjelu proračunskih sredstava Grada Ljubuškog radi isplate naknada plaća za mjesec travanj.

Javni pozivi su raspisani na osnovu Odluke o mjerama pomoći gospodarstvu radi ublažavanja posljedica pandemije uzrokovane koronavirusom (Covid-19) (”Službeni glasnik Grada Ljubuškog”, broj: 3/20).

1) J A V N I   P O Z I V

za podnošenje zahtjeva za povrat uplaćenog poreza na tvrtku za 2020. godinu

2) J A V N I   P O Z I V

za podnošenje zahtjeva za dodjelu proračunskih sredstava Grada Ljubuškog radi isplate naknada plaća za mjesec travanj

Pozivaju se sve pravne osobe i obrtnici sa sjedištem ili poslovnicom na području grada Ljubuškog, a kojima je zabranjen rad naredbama Federalnog stožera civilne zaštite, Županijskog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Ljubuškog u razdoblju dužem od 30 dana, da podnesu Gradskoj upravi Grada Ljubuškog Zahtjev za dodjelu proračunskih sredstava Grada Ljubuškog radi isplate naknada plaća za mjesec travanj.

Također, pozivaju se pravne osobe i obrtnici sa sjedištem ili poslovnicom na području grada Ljubuškog koji su porez na tvrtku za 2020.godinu uplatili do raspisivanja ovog poziva, a kojima je zabranjen rad, da podnesu zahtjev za povrat uplaćenog poreza na tvrtku, priopćeno je iz Gradske uprave Ljubuški, piše Ljportal.com