Home Crna kronika NESREĆE ZA VIKEND: Sudari u Čapljini, Mostaru, Čitluku, Konjicu… Dvoje teže ozlijeđenih

NESREĆE ZA VIKEND: Sudari u Čapljini, Mostaru, Čitluku, Konjicu… Dvoje teže ozlijeđenih

SHARE

Iz oblasti sigurnosti prometa na području HNŽ proteklog vikenda registrirano je 13 prometnih nesreća.

Na području Mostara bilo ih je 8, na području Konjica 2, na području Prozor-Rame 1, na području Čapljine 1 i na području Čitluka 1.

Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozlijede, pet osoba lake tjelesne ozlijede. Dvije prometne nesreće okarakterizirane su kao teške – jedna u Konjicu i Jedna u Mostaru.

U subotu u 13,25 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M 17, Živašnica, u kojoj su sudjelovali F.S. (1973.) iz Sarajeva s motociklom marke BMW i M.D. (1968.) iz Konjica s vozilom VW Sharan. Teške tjelesne ozlijede zadobio je F.S. koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Konjic, a nakon toga u bolnicu u Sarajevo. Promet se na navedenoj dionici u vremenu od 13,30 – 14,55 sati odvijao naizmjenice jednim kolničkim trakom. Upoznat tužitelj, izvršen očevid, kažu iz policije.

Druga teška nesreća dogodila se u nedjelju u 12,15 sati na cesti M17, u naselju Zalik u Mostaru, u kojoj su sudjelovali E.C. (1997) s vozilom VW Golf i D.M. (1987.) s vozilom Ford Mondeo. Teške tjelesne ozlijede zadobio je D.M. (2013.) iz vozila Ford Mondeo. Na lice mjesta pozvana je Hitna pomoć. Upoznat tužitelj, izvršen očevid, kažu iz MUP-a HNŽ, prenosi Bljesak.info