Home Auto Novi Renault Captur dobio svoju ambasadoricu

Novi Renault Captur dobio svoju ambasadoricu

SHARE
Slogan koji prati CAPTUR kampanju “Za sve vaše živote” kao da opisuje urbanu ženu dinamičnog životnog stila.

Upravo zato je za ambasadoricu odabrana BiH voditeljica Maja Čengić Miralem koja je dobila na korištenje najprodavanijeg gradskog SUV modela u Europi.

Puno zabave, smijeha i sunčanog Sarajeva – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera  druženja s Majom prilikom preuzimanja automobila.

Ona je uspješna, zanimljiva, dinamična i morate ju voljeti, te je baš zbog toga upravo ona odabrana kao naša ambasadorica novog modela Renault CAPTUR, navodi direktor marketinga za Renault BiH Davorin Vidačković.

Maja je odabrala CAPTUR u najbogatijem paketu opreme EDITION ONE Blue s novom lebdećom središnjom konzolom s naprednom ručicom automatskog mjenjača E-shifter i u prepoznatljivoj Renault crvenoj Flammeboji.

Automobil odavno nije samo prijevozno sredstvo od točke A do točke B, vozilo koje biramo mora imati “ono nešto”.

Da bi bila kreativna u svom zahtjevnom i dinamičnom poslu, ali i posvećena obitelji, Maja mora imati pouzdanog četverotočkašnog prijatelja, a prijatelj je uvijek tu i kada ti dođe “žuta minuta”, kada ti se luduje, kada ti se bježi.

Maja Čengić Miralem

Izazovno vrijeme koje je učinilo da život možda na kratko stane naučilo nas je da trenuci i ljudi koji nam najviše znače upravo i jesu tamo gdje život stoji. Zastati i shvatiti koliko smo sretni je umijeće ubrzanog života. Želimo da naš novi CAPTUR nosi tvoju pozitivnu energiju i da uvijek u tebi budi inspiraciju da kreiraš, da se povežeš i da uživaš u svakoj minuti! Za sve tvoje živote, poručio je Renault BiH team Maji.