Home Crna kronika Uletio im automobilom u spavaću sobu

Uletio im automobilom u spavaću sobu

SHARE

-Još ne mogu doći k sebi. Centimetri su nas dijelili od sigurne smrti, a da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga u snu – šokirano govori mlada Trnovčanka koja će pretprošlu noć pamtiti dok je živa.

Dok su ona i njezino trogodišnje dijete mirno spavali u svojoj kući, selom su se odvijali, kako kažu mještani, prizori kakvih nema ni u američkim filmovima, piše Požega.eu.

-U petak 1. svibnja oko 0.55 sati u mjestu Trnovac, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika već je vozilom prešao na lijevu stranu te je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio parkiranog osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjaka. Nakon udara došlo je do zanošenja i slijetanja vozila s kolnika u kanal, a potom do udara u betonski stup i dva stabla te okretanja vozila i udara u prozor obiteljske kuće u vlasništvu 36-godišnjaka koji se od udara srušio u unutrašnjost spavaće sobe – objavila je policija.

-U toj su sobi spavali majka i dijete od tri godine. To je strašno. Ne znamo kako žena nije umrla od šoka – čude se mještani Trnovca.

-Samo ih je dragi Bog spasio – dodaju.

U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše ozlijeđen te je zadržan na liječenju u OŽB Požega.