Home Crna kronika Splitska policija uhitila seksualnog predatora: namamio maloljetnicu preko društvene mreže, odveo je...

Splitska policija uhitila seksualnog predatora: namamio maloljetnicu preko društvene mreže, odveo je na plažu, drogirao je i silovao

SHARE

Splitska policija uhitila je 22-godišnjaka zbog sumnje da je silovao maloljetnicu koju je navabio preko društvene mreže. Osim za seksualno zlostavljanje prijavljen je i da joj je omogućio uživanje marihuane.

Nakon upoznavanja 22-godišnjak je nagovorio 16-godišnjakinju na susret te je došao po nju svojim osobnim automobilom. Odvezli su se na plažu gdje su zajedno pušili marihuanu nakon čega je silovao.

Nakon kriminalističkog istraživanja prijavljen je za teško djelo protiv spolne slobode na štetu maloljetnice te za zlouporabu opojne droge. Policija nije izlazila u javnost s događajem jer je kazneno djelo počinjeno na štetu maloljetne osobe.

Mladić je doveden pritvorskom nadzorniku te će biti priveden na državno odvjetništvo radi ispitivanja. Nakon toga će se odlučiti o zadržavanju u istražnom zatvoru.