Home Politika Tko su vladari iz sjene na ‘hrvatskoj’ televiziji HRT-u?

Tko su vladari iz sjene na ‘hrvatskoj’ televiziji HRT-u?

SHARE

Nakon što je Aleksandru Stankoviću zabranjeno da u goste u emisiju Nedjeljom u 2 pozove novinarku HRT-a Maju Sever, i to na sam Dan slobode medija, oglasila se i Sever.

Podsjetimo, na koncu je gost bio nezavisni saborski zastupnik Marko Vučetić, koji je i obznanio da je gošća trebala biti Sever, predsjednica Sindikata novinara Hrvatske.

Iz HRT-a su zabranili to gostovanje jer Sever radi na HRT-u i sudjeluje u pripremi emisije Nedjeljom u 2.

“Kad mi je Stanković još neki dan rekao što se događa, rekla sam mu da nisam iznenađena, nadređeni urednici znaju zašto nisam iznenađena, ali da ja znam da je on bio spreman na konkretne akcije kada su mi prijetili otkazom i da me on nazvao 4 minute nakon što je pročitao da mi je ukinuta emisija i to s riječima “znam da je to premalo za tebe, ali zovem te da osim priloga i urednički radiš sa mnom na emisiji” i da je to u onom trenutku kad nisam imala pojma što ću raditi bio zaista spas. I vozimo dalje. Jučer je u emisiji pred svima vama rekao da je ovo njegov profesionalni poraz. Aco je drug, kolega i prijatelj. Mogao je i nastaviti u revijalnom tonu. Odlučio je otvoreno reći što se dogodilo i zato ovo nije njegov poraz. Ovo je jedna mala izgubljena bitka, ali ne znači predaju. A o porazu ovih drugih neka oni odgovaraju sami”, napisala je Seve