Home Crna kronika Krvavi obračun: Ljubavnica nožem izbola ljubavnikovu suprugu

Krvavi obračun: Ljubavnica nožem izbola ljubavnikovu suprugu

SHARE

Nedavni krvavi obračun dvije žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dijela grada, a kako saznaju srbijanski mediji, pripadnice ljepšeg spola potukle su se oko istog muškarca.

Prema riječima neimenovanog izvora Kurira, A. N. (36) i M. T. (33) srele su se na ulici i prvo su počele da se raspravljaju, a onda je M. T. potegla nož i njime lakše ozlijedila A. N.

Veće krvoproliće spriječili su susjedi, koji su pozvali policiju i razdvojili zavađene dame.

“A. N. je prije sukoba navodno u telefonu svog supruga pronašla ljubavne poruke, koje je on razmjenjivao sa M. T. Nedugo potom žena je srela suparnicu na ulici. Ne zna se da li su one ugovorile susret ili su se slučajno srele”, kaže izvor i dodaje:

“Žene su prvo počele da se svađaju i da se vrijeđaju, a potom i da se guraju i čupaju. M. T., koja je navodno ljubavnica, u jednom trenutku izvukla je nož i njime nekoliko puta posjekla ženu svog ljubavnika po ruci i nozi”, kaže izvor.

Obje žene su dale izjavu u policiji povodom nemilog događaja i u tijeku je istraga, a ozlijeđenu A. N. zbrinuli su liječnici i ona na sreću ima lakše povrede.