Home Crna kronika O poginulom Toniju Pervanu kod Vrgorca: “Bio je oličenje dobrote”

O poginulom Toniju Pervanu kod Vrgorca: “Bio je oličenje dobrote”

SHARE

Još jedan mladi život ugasio se na hrvatskim cestama.

U strašnoj prometnoj nesreći u Vrgorcu jučer 40 minuta iza ponoći, preminuo je 18-godišnji Toni Pervan, perspektivni nogometaš i član futsal kluba Vrgorac.

U sudaru BMW-a i Peugeota na državnoj cesti koja je cijelu proteklu noć bila zatvorena za promet, Toni je bio suvozač u BMW-u. Fotografije s mjesta nesreće su strašne.

BMW je gotovo prepolovljen i najviše mu je oštećena desna strana, tamo gdje je nesretni mladi nogometaš sjedio.

Nije imao šanse.

– Momak je bio oličenje dobrote, bio je pristojan, perspektivan sportaš, velika nada predivnog osmjeha. Bio je kapetan juniora i klubu i kapetan druge momčadi. Stvarno imam sve najljepše riječi za njega – kazao je za 24sata Ante Mihaljević, direktor HMNK Vrgorac koji se na društvenim mrežama oprostio od mladog sportaša.

Peugeot s kojim su se sudarili vozio je 22-godišnjak. Oba vozača prebačena su u splitsku bolnicu, 22-godišnjak ima teške ozljede, a prema prvim informacijama, nisu životno ugroženi.

– Bio je momak “ko od gore odvaljen”, sportaš. Predviđali su mu sjajnu nogometnu karijeru. Ne znam što bih vam u ovom trenutku rekao osim da sam kao i svi moji sugrađani potresen. Svi su mladi, sportaši- rekao je za 24sata gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić.

foto: snimio čitatelj 24sata

Svi mladići su se poznavali iz sportskih krugova, no dvojica preživjelih nisu bili aktivni sportaši. Što se dogodilo na prometnici nema službenih podataka, no prema prvim informacijama, netko je od sudionika sudara prešao u suprotni trak.