Home Nekategorizirano Radnik iz Posušja zadobio ozljede prilikom pada s objekta u Širokom Brijegu

Radnik iz Posušja zadobio ozljede prilikom pada s objekta u Širokom Brijegu

SHARE

Dana 19.05.2020 godine u 12.30 sati, PU Široki Brijeg je zaprimila prijavu da je osoba B.P.(57) iz Posušja zadobila tjelesne povrede prilikom pada s objekta koji je u izgradnji poduzeća „TEM Mandeks” u mjestu Knešpolje, grad Široki Brijeg, te je vozilom Doma Zdravlja Široki Brijeg prevezen na CUM Mostar.

Po prijavi su postupili policijski službenici PU Široki Brijeg koji su uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH i inspektora za zaštitu na radu izvršili očevidne radnje, te poduzimaju i ostale mjere i radnje s ciljem razjašnjavanja navedenog događaja.

U protekla 24 sata nije bilo evidentiranih prekršaja iz oblasti javnog reda i mira.

Evidentirana su četiri kaznena djela, od toga dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ F BiH, jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi KZ F BiH i jedno iz oblasti kaznenih djela protiv javnog reda i pravnog prometa KZ F BiH. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nezgode s manjom materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila tjelesne povrede, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.