Home Život Mikulić: Da bi mogla zagrliti majku za 60. rođendan moram imati bosansku...

Mikulić: Da bi mogla zagrliti majku za 60. rođendan moram imati bosansku putovnicu

SHARE
Širokobriješka Marijana Mikulić požalila se na svom Instagram profilu zbog situacije koja je nastala oko prelaska granice između Hrvatske i BiH.

Naime, Marijana je planirala posjetiti majku za 60. rođendan, ali kako trenutačno stvari stoje, to neće biti moguće, prenosi Index.hr.

Da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Moja majka za dva dana, slavi okrugli 60. rođendan. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile – možda ćemo moći do nje i iznenaditi je za rođendan, započela je Marijana tekst ispod kolaža zajedničkih fotografija s majkom.

Pratila je situaciju, međutim, kad je saznala da se izolacija ukida samo za osobe koje imaju putovnicu BiH, Marijana je ostala razočarana.

Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH!! Zašto?? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste?, zapitala se glumica.

ZNAČI One koje IMAJU bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne mogu?? NEMAM PRAVO na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku?? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto?? Može li mi netko odgovoriti, završila je objavu vidno uznemirena glumica.

Pratitelji su joj pružali podršku u komentarima.

“Strašno, pa što sve neće izmisliti”, “Žao mi je, ali majki želim sretan rođendan”, “Gdje prestaje logika, počinje BiH”, samo su neki od komentara.

Izvor: Jabuka.tv