Home Život Nakon 52 godine braka odvojio ih koronavirus, ali bolnica im je pripremila...

Nakon 52 godine braka odvojio ih koronavirus, ali bolnica im je pripremila dirljivo iznenađenje

SHARE

Kada su se napokon susreli supružnici Rosa i Giorgio čvrsto su se zagrlili, a susret je muškarcu pomogao u poboljšanju zdravstvenog stanja. “Bio je to jedan od onih susreta koji se ne zaboravljaju. Nismo mogli zadržati suze”, navela je doktorica bolnice u kojoj liječe Giorgia.

Bračni par je imao nesreću da su oboje morali biti hospitalizirani u isto vrijeme, ali na različitim odjelima bolnice u gradu Cremona u sjevernoj Italiji. Suprug Giorgio hospitaliziran je zbog upale pluća povezane s koronavirusom te je, kako piše Aleteia, imao na pameti samo jednu brigu: koliko mu nedostaje njegova supruga Rosa koja je ostala kod kuće.

Nakon 52 godine braka odvojio ih koronavirus, ali bolnica im je pripremila dirljivo iznenađenje

Nakon 52 godine braka i dalje ne mogu jedan bez drugoga

Rosi je zatim bila potrebna hitna kirurška intervencija. Nije bila u smrtnoj opasnosti, međutim morala je biti hospitalizirana na drugom odjelu iste bolnice u kojoj se nalazi Giorgio. Njen oporavak je bio brz i kada je trebala biti otpuštena iz bolnice, voditelji dvaju odjela dogovorili su da će paru prirediti dirljivo iznenađenje. Organizirali su sve kako bi se Rosa i Giorgio mogli vidjeti na par minuta.

Bolničko osoblje koje je bilo prisutno pri susretu duboko je dirnuto scenom dvoje dragih staraca koji su se čvrsto zagrlili i primili za ruke. Gledajući jedan u drugoga kao da su govorili: “Ovdje si. To si zaista ti.” Dr. Manuela Denti rekla je kako trenutak susreta bio nezaboravan. “Nismo mogli zadržati suze. Dugačak zagrljaj, drage riječi, deset minuta nježnosti i želja da jedan drugoga uvjere kako su oboje zdravi. Jedino mi je žao što ih ne možemo zajedno otpustiti iz bolnice, ali nadamo se da će se Giorgio uskoro pridružiti Rosi”, navela je dr. Denti.

Susret je pomogao u poboljšanju Giorgova zdravstvenog stanja te on jedva čeka da se vrati kući gdje ga čekaju Rosa i njihov pas Willy, prenosi Narod.hr