Home Crna kronika NESREĆA U HERCEGOVINI Slavko Marić se vozilom izvrnuo na krov

NESREĆA U HERCEGOVINI Slavko Marić se vozilom izvrnuo na krov

SHARE

Mladi Trebinjac Slavko Marić (25) teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje, u trebinjskom prigradskom naselju Dražin Do, u blizini manastira Tvrdoš, sletjevši vozilom sa kolovozne trake, piše Saransak.com.

Sve se, prema policijskom izvještaju, dogodilo u nedelju oko 1 i 20 sati, kada je vozač, iz za sada nepoznatih razloga, sletio sa kolovoza i izvrnuo se na krov  automobilom marke „Fiat Stilo“ čiji je on vlasnik, zadobivši, pri tome, teške tjelesne ozljede.

Teško ozlijeđenog mladića su pripadnici Hitne medicinske pomoći iz Trebinja morali izvlačiti ispod auta i, kako saznajemo, samo zahvaljujući brzoj intervenciji, odmah je prebačen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Trebinje, odakle je, nakon ukazane pomoći, odmah prebačen u Klinički centar Podgorica.

O svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju, koji je policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost prometa  u Trebinju naložio da izvrše očevid.

“Ono što iz tužilaštva mogu saopštiti jeste samo da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom iz za sada neutvrđenih razloga, da je u trenutku nezgode u vozilu bio sam i da je zadobio povrede opasne po život zbog kojih je prebačen u Kliničko bolnički centar Crne Gore u Podgorici”, kazao je kratko glasnogovornik Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje Srđan Vukanović.

I u trebinjskoj Bolnici je potvrđeno samo to da je mladić životno ugrožen i da su ga odmah prebacili u Podgoricu na dalje liječenje.

Ova putna dionica magistralnog pravca Trebinje – Ljubinje, naročito oko manastira Tvrdoš, pa sve do sela Kočela i Žakovo, vrlo je opasna po vozače i u posljednjim je godinama odnijela mnogo života, jer je puna krivina i neravnina na kolovozu, koji se, doduše, nedavno počeo rekonstruirati.

Trebinjska policija upravo zbog tih razloga ima česte patrole u rejonu Popovog polja, ali često šalju i apele i upozorenja vozačima da opreznije voze, piše Saransak.com.