Home Crna kronika Izbezumila ga ljubomora: Boksač ubio djevojku pa objavio na Twitteru

Izbezumila ga ljubomora: Boksač ubio djevojku pa objavio na Twitteru

SHARE

Boksač je na Bajram, za vrijeme doručka, nožem ubio djevojku Zeynep Senpinar. Turski mediji javljaju kako je monstruma Kemaloglua po svemu sudeći izbezumila ljubomora.

Nevjerojatan je zločin potresao cijelu Tursku, a zločinac je – boksač, Selim Ahmet Kemaloglu (27). On je na Bajram, za vrijeme doručka, nožem ubio svoju djevojku Zeynep Senpinar (25).

Turski mediji javljaju da je zločin počinjen posebno nasilno i brutalno, da je nesretan Zeynep izbodena više puta. Kemaloglu je onda, navodno, pokušao suicid, ali ozljede koje si je sam nanio nisu životno opasne, prenosi 24sata.hr.

Posebno morbidno je što je Kemaloglu prije 6 sati ujutro, odmah nakon svirepog ubojstva, o svom zločinu obavijestio cijeli svijeti objavom na Twitteru: ‘Uzeo si dva života, tvoje oči sad su prosvijetljene’, napisao je Turčin.

Turski mediji javljaju kako je boksača po svemu sudeći izbezumila ljubomora zbog koje je potpuno poludio kada mu je Zeynep rekla kako je njena želja da se njihova veza prekine.

Ubojica je zgrabio nož kojim je rezao kruh i djevojci nanio smrtonosne ozljede u predjelu prsiju i vrata. Boksač i pokojna djevojka godinama su bili zajedno no ona je već mjesec dana pokušavala okončati tu vezu.

Zeynep je sahranjena u svom rodnom gradu Kahramanmarasu, pored svog oca koji je preminuo prije tri godine, a monstrum Selim Ahmet Kemaloglu već je iza rešetaka i čeka suđenje.

Izvor: Dnevnik.ba