Home Zanimljivosti Pokreće se peticija da Milan Bandić ostane doživotni gradonačelnik Zagreba

Pokreće se peticija da Milan Bandić ostane doživotni gradonačelnik Zagreba

SHARE

Dario Juričan, bivši kandidat za predsjednika Hrvatske i tzv. filmski redatelj čiji se blockbuster očekuje napisao je novo priopćenje vezano za Milana Bandića.

S obzirom da je Juričan redovito među najčitanijim likovima na portalu Grude.com, šteta je ne prenijeti i ovo priopćenje.

Naime, ovog puta je odlučio pokrenuti peticiju kako bi Milan Bandić (originalni, koji je gradonačelnik Zagreba) bio doživotni prvi čovjek metropole i da ne treba ići na izbore koji su, logično, preskupi, a Bandić niže mandate, te obilježava 20 godina vladavine glavnim gradom Hrvata.

Kako kaže, u Ustav treba staviti da je Milan Bandić doživotni gradonačelnik Zagreba i da ne treba ići na izbore. Usporedio ga je s maršalom Titom.

“Povodom 31.5.2020., Dana grada Zagreba, pokrećem peticiju nakon koje više ništa neće biti isto!

Milan Bandić je toliko zadužio Zagrepčane da mu se moramo odužiti – u Ustav RH treba staviti da je Milan Bandić gradonačelnik Zagreba bez ograničenja trajanja mandata.

Milan Bandić ne treba ići na izbore, već kao što je maršal Tito bio doživotni predsjednik, tako Bandić treba biti doživotni gradonačelnik Zagreba!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, stoji u Juričanovom priopćenju.