Home Društvo Duvnjak uzeo sve nagrade, ali pelene još ne zna mijenjati

Duvnjak uzeo sve nagrade, ali pelene još ne zna mijenjati

SHARE

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak i MVP Europskog prvenstva, osvojio je i nagradu za najvrjednijeg igrača sezone 2019./20. u njemačkoj Bundesligi. Duvnjaku je ovo druga takva nagrada, nakon 2013.

-Lijep je osjećaj, svaka nagrada je lijepa, posebna. Tim više što su to izabrali treneri i sportski direktori klubova i navijači. Jedna jako lijepa nagrada, jedan još bih rekao dodatni motiv da pokažem i sebi da sam još uvijek na dobrom nivou, da mogu još igrati dobro. Nagrada koja mi je jako draga. Već sam 11 godina u Bundesligi, jako volim Bundesligu. Ovo je drugi put da sam proglašen najboljim igračem. Zahvalio bih se svim suigračima i trenerima jer bez njih ne bih mogao dobiti tu nagradu.

Za Domagoja posebno je uspješna ova godina. Na privatnom planu nedavno je postao otac, na poslovnom – srebro s reprezentacijom. Također, nakon pet godina na kapetanskoj poziciji predvodio je Kiel do 21. naslova prvaka Njemačke. Još slijedi završnica Lige prvaka u prosincu.

-Još nisam naučio mijenjati pelene, moram biti iskren. Jedna sasvim nova uloga za mene, ali jednostavno uživam u ovom trenutku. Kako spavam? Odlično, nikad bolje!