Home Politika Pernar: Žena će mi radije biti kući s djetetom, nego ganjati karijeru

Pernar: Žena će mi radije biti kući s djetetom, nego ganjati karijeru

SHARE

Ivan Pernar na Facebooku nastavlja s nebulozama oko cjepiva, a danas je objavio i odu svojoj supruzi koja ne radi kako bi ostala doma uz njihovog sina Nou, piše Index.hr čiji tekst prenosimo.

Pernar, koji svaki mjesec prima 26 tisuća kuna bruto saborske plaće, piše Index, na Facebooku patetično piše o supruzi koja se, kako kaže, žrtvovala da bi ostala doma uz dijete koje ne može u vrtić jer nije cijepljeno.

“Jedan od načina na koji prisiljavaju roditelje da cijepe svoju djecu jest da uvjetuju upis djeteta u vrtić primanjem cjepiva. Naš Noa kao što i sami znate nije cijepljen, a njegova mama je doktor dentalne medicine (zubar) koja se također protivi ideji da bi se Noa mogao cijepiti”, piše Pernar koji ovih dana aktivno skuplja glasove za predstojeće izbore.

“Sustav polazi od pretpostavke da ćemo mi dati cijepiti dijete zato da bi ona mogla početi raditi svoj posao, međutim, njoj ne pada na pamet cijepiti ga da bi mogla raditi. Radije će biti s djetetom nego ganjati karijeru”, kaže romantični Pernar.