Home Auto Police Euroherca donijele Snježani i Veri nove Golfove!

Police Euroherca donijele Snježani i Veri nove Golfove!

SHARE

Osmijeh s lica nisu mogle skinuti Vera Zrilić iz Čibače u Župi dubrovačkoj i Snježana Matić iz Orašca u Dubrovačkom primorju, dobitnice atraktivnih automobila VW Golf, zgoditaka u nagradnoj igri “Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više”.

Dodjela vrijednih nagrada održana je u Splitu ispred zgrade Euroherca i Adriatic osiguranja, a u nagradnoj igri sudjelovali su svi osiguranici, fizičke osobe koje su od 15. veljače do 30. travnja ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranje za svoje vozilo.

Gospođa Zrilić osiguranica je Euroherca od 2007. godine, a oduševljenje svojim novim limenim ljubimcem nije mogla sakriti.

– Prva reakcija bila je – šok i nevjerica. Nisam mogla vjerovati kada su mi javili da sam osvojila automobil i samo sam dala mobitel mužu da mi potvrdi jesam li dobro čula. U jednom trenutku sam od šoka čak i spustila slušalicu. Tek sada kada su mi dali ključeve shvatila sam što se dogodilo – kazala je sretna dobitnica.

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola u Hrvatskoj, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđeni nagradni fond od 7,4 milijuna kuna.

– U Eurohercu nam je iznimno važan dugogodišnji partnerski odnos s osiguranicima, a upravo ovom nagradnom igrom željeli smo svim postojećim osiguranicima zahvaliti na vjernosti, a buduće pozvati da Euroherc biraju za svoga osigurateljnog partnera. Tako smo danas dodijelili 10 potrošačkih kartica Agram banke i vozilo VW Golf 8, koje je otišlo u ruke sretnoj dobitnici iz Čibače, koja je naša dugogodišnja osiguranica. Čekaju nas još dva regionalna kola, a osiguranicima koji u ovom kolu nisu imali sreće poručujem da ih čeka veliko finalno izvlačenje u kojem mogu osvojiti glavnu nagradu VW Touareg te niz dodatnih, bogatih nagrada! Vidimo se ponovno u rujnu u Splitu na izvlačenju drugog kola velike nagradne igre “Moja polica u Eurohercu vrijedi više”. Sretno svima i hvala vam što birate Euroherc osiguranje za svog partnera u sigurnosti – istaknula je na dodjeli nagrada Katija Križan, direktorica splitske podružnice Euroherc osiguranja.

Euroherc i Adriatic osiguranja do sada su u četiri hrvatska grada, Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Splitu, razveselili svoje korisnike novim automobilima VW Golf 8 i novčanim nagradama, a u sklopu prvog kruga slijedi još izvlačenje idući tjedan u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.