Home Zanimljivosti Zaradila više nego Ronaldo, Federer i Messi zajedno

Zaradila više nego Ronaldo, Federer i Messi zajedno

SHARE

Časopis Forbes nedavno je Kylie Jenner oduzeo titulu najmlađe milijarderke na svijetu i optužio njezinu obitelj da umjetno povećava vrijednost njezinog kozmetičkog brenda, no ona se ponovo našla na vrhu njihove liste.

Ovaj put se radi o njihovoj listi sto najplaćenijih slavnih osoba koju objavljuju svake godine. Kylie je sa zaradom od 590 milijuna dolara zasjela na prvo mjesto, gotovo tri puta prešišavši svog šogora Kanyea Westa koji se nalazi na drugom mjestu sa zaradom od 170 milijuna dolara.

Na trećem mjestu se našao Roger Federer sa 106,3 milijuna, zatim Ronaldo (105 milijuna) i Messi (104 milijuna). Na šestom mjestu je glumac Tyler Perry (97 milijuna), a slijede Neymar (95,5), Howard Stern (90), LeBron James (88,2) i Dwayne The Rock Johnson (87,5).

Kylie je zaradila više nego West, Federer i Ronaldo zajedno, a tome je razlog prodaja 51% udjela kozmetičke kompanije tvrtki Coty za 600 milijuna dolara. Trenutno se vrijednost njene imovine, prema Forbesu, procjenjuje na 900 milijuna dolara.

Inače, 100 najplaćenijih slavnih osoba na svijetu ukupno je zaradilo 6,1 milijardu dolara (prije odbitka poreza), što je za 200 milijuna manje nego prošle godine. Forbes piše da je na to utjecala globalna pandemija koronavirusa zbog koje su otkazani mnogi sportski i kulturni događaji.