Home Crna kronika Domagoj Hajduković fizički napadnut, zatražio liječničku pomoć

Domagoj Hajduković fizički napadnut, zatražio liječničku pomoć

SHARE

Domagoj Hajduković, saborski zastupnik SDP-a i predsjednik ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije doživio je u nedjelju poslijepodne fizički napad u Osijeku od poznate osobe. Potvrdu ove informacije Jutarnji list dobio je iz PU Osječko-baranjske

“Danas oko 17.30 sati policija je putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljana da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba.

Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen.

U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršaje i kaznene odgovornosti,” izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

Hajdukovića, koji bi trebao nositi i listu Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici, prema informacijama Jutarnjeg lista napao prijatelj, no motivi ovog napada za sada su nepoznati