Home Crna kronika DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U KAŠTELIMA Opkolili su ga, imao je pancirku, ali...

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U KAŠTELIMA Opkolili su ga, imao je pancirku, ali ni to ga nije spasilo – još dvoje ranjenih

SHARE

Splitska policija u noći na ponedjeljak privela je tri osobe, a kako neslužbeno doznaju 24sata.hr, jedan od te trojice bio je sudionik krvavog obračuna u nedjelju nešto prije ponoći kad je na rivi u Kaštel Kambelovcu ubijen 36-godišnji Mario Boljat, zvani Pajkić.

U splitskoj bolnici s prostrjelnim ranama završio je 29-godišnji Jozo Čabraja, dobro poznat policiji, te još jedan muškarac.

Kako piše Slobodna Dalmacija, ubijeni Mario Boljat iz Kaštel Kambelovca imao je pancirku, ali ni to ga nije spasilo. Napadači su stigli u tri auta, opkolili su ga i ubili. Jozo Čabraja, jedan od ranjenih u sukobu u Kaštel Kambelovcu, prošle je godine preživio dva atentata.

Pucnjava i krvavi obračun na samoj rivi glavna je tema u Kaštel Kambelovcu u ponedjeljak ujutro. U kafićima, trgovinama i na ulici, svi pričaju samo o tome.

– Nije nam bilo svejedno, bojali smo se da je ubojica još tu negdje, da bježi – rekli nam stanovnici Kaštel Kambelovca, ispijajući prvu kavu.

Dio mjesta je oblijepljen policijskim trakama, na samoj rivi, u neposrednoj blizini kafića gdje se pucalo u nedjelju navečer te  je zatvoreno.