Home Politika ŠKORO: Ne želim komentirati objavu da je moja supruga pisala za pročetničke...

ŠKORO: Ne želim komentirati objavu da je moja supruga pisala za pročetničke novine

SHARE

Miroslav Škoro u Zadru nije htio komentirati objavu portala Index da je njegova supruga Kim kao 18-godišnjakinja pisala članke za pročetničke novine Amerikanski Srbobran dok je živjela u SAD-u.

– Ne želim to komentirati. Tu ima takvih elemenata koji su možda za jedan ozbiljan razgovor o profilima ljudima koji šire takve vijesti i kojima je to uopće važno. Meni to nije predmet o kojem želi diskutirati o bilo kome na bilo koji način. Ono što je zanimljivo je to da je jedan takav obračun s mojom obitelji najavio gospodin Pupvac prije nekog vremena, tako da smo ga mi i očekivali. Ali mislim da to neće ostaviti nikakvog traga, dapače, uvijek će naštetiti onome tko udara na obitelj – kazao je prvi čovjek domovinskog pokreta.

Na pitanje je li netko iz stožera Domovinskog pokreta pitanja novinara Index upućena njemu na tu temu proslijedio Srpskom kulturnom centru Ćirilica iz Beograda, koji ih je objavio na svojim stranicama, Škoro je odgovorio: “Ni za Boga!”

– Pričamo da smo sigurna zemlja i zemlja puna demokracije, osim različitih pokušaja da se na sve moguće načine obezvrijedi i baci blato na Domovinski pokret. Vrhunac toga dogodio se, ne ovim objavama ponovno o mojoj obitelji, na to sam hvala Bogu navikao, i hvala svima koji se na tome trude, nego činjenicom da je gospođi Karolini Vidović Krišto nakon 6-7 godina naprasito ugašen Facebook profil koji je imao preko 20 tisuća pratitelja. Nadam se da će ipak biti dovoljno mudrosti među onima koji odlučuju da se shvati kako se neki procesi ne mogu zaustaviti. Proces vraćanja Hrvatske narodu je pri kraju i ja sam uvjeren da će 5. srpnja hrvatski narod u koji duboko vjerujem izabrati promjenu koja je neminovna – kazao je Škoro, kojeg su u Zadru pratili gradonačelnik Vukovara Ivana Penava i Karolina Vidović Krišto.

Na pitanje trebaju li imovinske kartice sudaca biti javne i je li potrebno reformirati pravosudni sustav, Škoro je naglasio da treba, ali da će se prije svega pozabaviti načinom odabira državnog odvjetnika, piše Zadarski.hr, čiji smo članak djelomično prenijeli.