Home Život Neumski branitelj besplatno će ugostiti 100%-tnog ratnog vojnog invalida

Neumski branitelj besplatno će ugostiti 100%-tnog ratnog vojnog invalida

SHARE

”Želim punim sedmodnevnim apartmanskim smještajem ugostiti jednog hrvatskog branitelja i njegovu obitelj, kojemu će to biti od koristi”, prije nekoliko dana u prostorijama Udruge veterana vojne policije DR HVO Hercegovina – Mostar, predložio je Pero Babić, vlasnik ‘Ville Petra’ u Neumu i član udruge.

Nakon nekoliko telefonskih poziva, navode iz udruge, ponudu je prihvatio stopostotni ratni vojni invalid, hrvatski branitelj i stradalnik iz Domovinskog rata, bivši pripadnik postrojbi Vojne policije HVO-a i član te braniteljske udruge.

”Ugodno ste me zatekli ponudom. Ne radi se samo o materijalnoj vrijednosti. Više od toga mi znači osjećaj da nismo zaboravljeni, da nismo sami sa svojim životnim križevima i tegobama. Sve ovo vraća vjeru u ljude i budi nadu. Hvala svima!”, rekao je korisnik, čiji identitet je poznat udruzi.

Udruga veterana Vojne policije HVO-a Hercegovina–Mostar, koja je bila posrednik ove braniteljske pažnje, od srca se zahvaljuje domaćinu na osjećaju za braniteljsku populaciju, za hrvatske stradalnike i njihove obitelji, za braniteljsko zajedništvo, a našem korisniku i njegovoj obitelji želimo ugodno ljetovanje i istinski odmor u Neumu, na lijepom Jadranskom moru.

Iz udruge dodaju kako je Neum ovih dana temom međudržavnih, tranzitnih, političkih, turističkih i drugih odnosa, ali da su unatoč svemu tome uspjeli pokazati kako su branitelji u tom gradu, mali ljudi – velikoga srca, piše Bljesak.info.