Home Zanimljivosti Osuđena poznata srbijanska pjevačica Romana Panić

Osuđena poznata srbijanska pjevačica Romana Panić

SHARE

Poznata srbijanska pjevačica Romana Panić prije nekoliko dana je uhićena zbog pljačke novca na bankomatima u Australiji, a prema najnovijim saznanjima i to sa svojim dečkom Filipom. Sada su isplivali novi detalji u javnosti.

Prema presudi, Fijip M. je 19. ožujka u 10.22 sati postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru Cannon Hill Plaza u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, s kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj.

Sličan postupak je ponovljen na nekoliko bankomata širom grada.

Međutim, Filip M. i Romana Panić nisu ni sumnjali da su sve vrijeme bili pod budnim okom australijske policije, koja je na kraju pretresla hotelsku sobu u kojoj su boravili.

U Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica. Pjevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji.

Žena koja je nabavila čitač kartica rekla je da je znala da je Romana poznata pjevačica u Srbiji, te je mislila da im je uređaj potreban zbog naplaćivanja ulaza na koncerte.

Par je uspio krivotvoriti 22 kartice s kojih je podigao 23.500 dolara, prenosi Blic.

U obrani su naveli da nikada nisu osuđivani, da Filip M. ima dvoje djece i da su u Australiju došli turistički.

Međutim, prema njihovim riječima, u međuvremenu nestalo im je novca pa su došli na ideju kako da na brzinu “napune novčanik”.

Podsjetimo, oni su uhićeni u Australiji zbog korištenja sofiticiranog sustava kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 mjeseci zatvora, prenio je HMS