Home Crna kronika Muškarac podrijetlom iz BiH osumnjičen da je ubio suprugu

Muškarac podrijetlom iz BiH osumnjičen da je ubio suprugu

SHARE

Pedesetpetogodišnji muškarac podrijetlom iz BiH osumnjičen je da je ubio svoju 54-godišnju suprugu u njemačkom gradu Limburgerhofu, priopćeno je u petak iz policije i javnog tužiteljstva u Frankenthalu.

Kako navode njemački mediji, on je uhićen u četvrtak ujutro, a prilikom uhićenja nije pružao otpor. Prema riječima glavnog tužitelja Huberta Strobera, muškarac je nazvao službe hitne pomoći jer mu nije bilo dobro. Službenici hitne pomoći su, po dolasku u njihovu kuću, otišli u spavaću sobu, gdje je nesretna žena ležala mrtva na krevetu.

– Trenutno pretpostavljamo kako je riječ o ubojstvu – rekao je Strober. Situacija na mjestu zločina ukazivala je na to da žena nije očekivala napad. Glavni tužitelj je izjavio kako je nesretna žena vjerojatno umrla od udarca u glavu. Detalji bi trebali biti poznati nakom obdukcije, čiji se rezultati očekuju u ponedjeljak. Optuženi nije iznosio nikakve detalje o cijelom slučaju.

Prema saveznom središnjem registru, on nema kazneni dosije. Policija i tužitelji pretpostavljaju kako postoji rizik od bjekstva. Nije poznato koliko dugo osumnjičeni živi u Njemačkoj.