Home Šport Osnovan klub navijača “Mi Hrvati”: Predsjednik Skupštine Mirko Bebek, u Izvršnom odboru...

Osnovan klub navijača “Mi Hrvati”: Predsjednik Skupštine Mirko Bebek, u Izvršnom odboru Željko Bulić, Ivica Madžar i Ivan Šunjić

SHARE

Osnivačka skupština krovne platforme koja će okupljati navijače svih hrvatskih reprezentacija – Hrvatsko navijačko veleposlanstvo (CFE) održana je u srijedu, 5. kolovoza, a imat će zasebnu organizaciju i za sve hrvatske navijače u BiH, gdje su u tijeku završne pripreme za osnivačku skupštinu, prenosi Radio Ljubuški koji ističe kako su u Hrvatskom navijačkom veleposlanstvu zastupljeni i Ljubušaci, točnije Mirko Bebek koji je predsjednik Skupštine, dok su u Izvršnom odboru Željko Bulić, Ivica Madžar i Ivan Šunjić.

Inače, na osnivačkoj skupštini jednoglasno je izabrano vodstvo, i to za predsjednika Stipe Drmić te Izvršni odbor u sastavu Željko Bulić kao predsjednik te članovi Stipe Drmić, Josip Hrkać, Slavko Husnjak, Milan Katanušić, Ivica Madžar, Tomislav Mileis, Ivan Šunjić i Toni Zovko.

Za predsjednika skupštine izabran je Mirko Bebek, a za tajnika Đuka Peić.

Podršku prema resorima pružat će im i članovi posebnih odbora za navijanje, humanitarni rad i medije te posebna vijeća za Njemačku, Austriju i Švicarsku.

Svojim osnutkom klub navijača “Mi Hrvati” odmah je postao najbrojnija zajednica navijača hrvatskih reprezentacija ikad, čija će snaga i zajedništvo biti prezentirana drugačijim konceptom nastupa na tribinama.

Misija CFE-a je omogućiti svim hrvatskim navijačima udruživanje u jedinstvenu, službenu i priznatu navijačku zajednicu bez obzira na različitosti u godinama, spolu, nacionalnosti ili klupskoj pripadnosti.

“Kao uvjerljivo najjači klub nacionalnih navijača, a putem brojnih navijačkih aktivnosti, želimo se nametnuti kao korektiv i autoritet svim ciljnim skupinama i aktivnim sudionicima u šarenom svijetu sporta. Vizija je i stvoriti najjači klub navijača te kontinuirano djelovati na ujedinjenju hrvatske navijačke scene s ciljem zajedničkog nastupa u sportskim i društvenim okvirima”, ističu iz CFE-a.