Home Šport VANDALIZAM U ČAPLJINI!

VANDALIZAM U ČAPLJINI!

SHARE

Kako je nogomet najznačajniji sport na području Čapljine pokazuju mnogi sportski uspjesi lokalnih klubova ali i pojedinaca.

Grad Čapljina jako puno ulaže u sport, razvoj i napredak sportaša.

Mnogo je zadnjih godina uloženo u infrastrukturu sportskih terena te se možemo pohvaliti o jako dobroj opremljenosti svih naših sportskih terena, naravno uz vrhunske igrače i vodstvo, piše čapljinski portal Đaka City.

Jedan od novorenoviranih sportskih terena je i stadion HNK Višići, stadion Čaeri.

Na ovom stadionu radilo se na obnovi ograde ispred tribina, izradi kućica za delegata i igrače, na izgradnji pomoćnog terena i na rasvjeti.

S rasvjetom su se stekli uvjeti za treniranje u večernjim satima što je do sada bio veliki problem.

Kako to uvijek biva u svim sredinama, pa tako i u čapljinskoj, uvijek postoje oni koji nemaju kućni odgoj, a kada im uz to smeta i napredak kolektiva rezultira vandalizmom, piše čapljinski portal. 

Naime proteklog vikenda, točnije u noći sa subote na nedjelju, čapljinski vandali „išarali“ su vanjske zidove prostorija.

Neodgovorni pojedinci očito su odlučili liječiti svoje bolesne frustracije ne mareći za svoju svakodnevnu sredinu u kojoj borave.

Pitamo se zar postoje takvi ljudi koji uništavaju ovakvu imovinu gdje mladi, umjesto na ulici i po kafićima, provode svoje vrijeme, gdje će, nadamo se, i njihova djeca rado boraviti a ne slijediti primjere svojih roditelja, zaključuje se u tekstu Đaka City portala.