Home Društvo POMOZITE I VI! Mame iz Ljubuškog i Mame Brotnja organiziraju prikupljanje novčane...

POMOZITE I VI! Mame iz Ljubuškog i Mame Brotnja organiziraju prikupljanje novčane pomoći za liječenje Ljubušaka

SHARE

Dvadesetdevetogodišnji Ljubušak se već nekoliko godina liječi od vrlo agresivnog zloćudnog tumora – melanoma lijevog oka. Dijagnostičkom obradom je utvrđeno da je bolest metastazirala na jetru zbog čega prima kemoterapiju, liječen je operativno i prošao je 2 ciklusa terapije zračenjem.Unatoč svim dosadašnjim metodama liječenja, nažalost došlo je do daljnjeg širenja bolesti na jetri. Kao jedina dostupna metoda liječenja u ovom trenutku, za ovoga mladog momka, se predlaže izolirana perfuzija jetre u Kliničkoj bolnici u Hamburgu.
Nalazi i mišljenja liječnika dostupni na uvid.

Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki 39. 000 eura i stoga mu je novčana pomoć prijeko potrebna.

U utorak 18.8. u vanjskom dijelu Park i Shop (Bingo) Mame iz Ljubuškog i Mame Brotnja organiziraju događaj sa različitim aktivnostima za odrasle i djecu povodom prikupljanja novčane pomoći za liječenje.

Veliku ulogu u ovoj organizaciji ima Park & Shop koji je organizirao dječji program te izašao u susret sa svojim raspoloživim sredstvima i prostorom za realizaciju događaja.

“Uz glazbu, kolače, palačinke i razne rukotvorine koje možete kupiti donirate i pomažete u prikupljanju sredstava za liječenje našeg sugrađana Ivana” kazala je za Vrisak.info mama Antonija i nadodala da je svaka marka bitna, te poziva sve ljude da im se pridruže na ovom događaju.

“Veliko hvala i Mamama iz Brotnja, velik posao su odradile uz naše mame i bez njih ovo ne bi bilo ovako brzo organizirano”.

Također, vašu novčanu pomoć možete uplatiti i na račun
GRBAVAC VERICA
ŠTEDNI RAČUN – 3381602191016398
45222113060 za uplate u KM
Za uplate iz inozemstva BA39 3381 6028 9101 5928.

SWIFT: UNCRBA22

Devizni račun 45222113101
Podaci za uplatu preko PayPala: grbavacivan69@gmail.com