Home Kultura HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga

SHARE

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga.

Tečaj je besplatan i prvi susret počinje u četvrtak, 10. rujna 2020. u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a (HD HSK) s početkom u 19:00 sati.

Kroz osam dvosatnih susreta polaznici tečaja upoznat će se s osnovama pisanja raznih tekstova po određenim formulama za pisanje i ostalim tehnikama pisanja tekstova iz područja copywritinga. Također, polaznici tečaja upoznat će se s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.

Voditelj tečaja je član HKD Napredak Glavna podružnica Mostar Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, voditelj odjela digitalnog marketinga tvrtke IT Odjel iz Mostara.

Prijave na Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga slati na mail makasuton@gmail.com najkasnije do petka, 4. rujna 2020. (U prijavi svaki kandidat i kandidatkinja treba navesti ime i prezime, vrlo kratki CV i kontakt mob/tel/mail.)

Budući da je broj polaznika ograničen zbog epidemiološke situacije, oni koji budu izabrani za prisustvovanje tečaju bit će blagovremeno obaviješteni.

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno