Home Društvo Ispovijest para iz Hrvatske: Snimamo porniće i prodajemo ih, a zarada je...

Ispovijest para iz Hrvatske: Snimamo porniće i prodajemo ih, a zarada je fantastična…

SHARE

Bračni par iz Hrvatske snima kućne porniće i prodaju ih strancima, a na tome kažu, odlično zarađuju. U večerašnjoj epizodi emisije ‘Provjereno’ progovorit će o tom svom hobiju koji im donosi novac. Važno je napomenuti kako su oboje zaposleni i kad ne snimaju porniće, rade sasvim obične poslove.

‘Dolaziš od tamo, ja ću raditi kadar tvojih nogu… I onda dižem kadar, ti njega zagrliš, malo ga zajašiš kao da se ljubite… I onda hoću da ti njoj podižeš majicu. Majicu joj gore digneš do tud i onda hoću da gurneš palac između hlačica i gaćica i spustiš joj da joj vidim čipku…’, upute daje na snimanju jedan od glavnih aktera ove priče.

U svemu tome su amateri, ali pomno paze da im set na kojem snimaju izgleda profesionalno. Scenarij nekad rade sami, nekada po želji onih koji naruče pornić pa i to naplaćuju. Svjesni su kako se ovime ne može baviti svatko, a kupci su im uglavnom iz inozemstva.

Ilustracije ljubavnih veza

Sve je započelo tako što su oboje imali veliku želju mijenjati partnere. Dakle, u njihovu slučaju se nije radilo o prevari jer su se tako dogovorili. Osobe s istim interesima upoznaju preko društvenih mreža gdje im se javljaju čak i oni koji naizgled žive mirnim i obiteljskim životom, a u stvarnosti su drugačiji.

Ilustracije seksa

– Ljudi koji su zauzetog bračnog statusa svejedno se žele upuštati u avanture, a da to njihov partner zna. Ja tu krećem s otvorenim razgovorom. S moje strane je sve otvoreno. Moj suprug zna gdje sam, s kim sam i što radim. ‘Bilo bi odlično da i tvoja supruga to zna’, međutim to ne nailazi uvijek na plodno tlo – kaže sugovornica.

Ne smatraju se perverznjacima, nego kažu da su upravo suprotno. Muška osoba koja im se pridružila u snimanju pornića također će se pojaviti u večerašnjoj emisiji.