Home Zanimljivosti Mladenka se potukla na vjenčanju

Mladenka se potukla na vjenčanju

SHARE

Zbog nesvakidašnje tučnjave u kojoj je glavnu ulogu imala mladenka, jedna svadba održana u velškom gradu Swansea postala je pravi hit na internetu. Snimka nastala na dan vjenčanja prikazuje mladence kako se hrvaju na podu zajedno s jednim muškim gostom, prenosi centralna.ba.

Dok je bijesna mladenka pokušavala srušiti muškarca na tlo, nekoliko drugih gostiju pokušalo ju je skloniti, ali ju nisu uspjeli obuzdati. Na snimci se također mogu čuti slučajni prolaznici koji ispituju je li pozvana policija.

Da bi snimka bila još bizarnija, u kadru se vidi i žena odjevena u bijelo koja onesviještena leži na podu, a na koju nitko ne obraća posebnu pažnju. Ispod snimke objavljene na Redditu, autor koji ju je postavio je potvrdio da je onesviještena žena prijateljica mladenke i da se onesvijestila nakon što se napila, piše Daily Mail.

– Očito je jednostavno pala, nije napadnuta – napisao je. Zgroženi korisnici Reddita komentirali su da se mlada ponijela kao ‘smeće’, a neki su se i našalili. – Ako je ovo vjenčanje, zamislite razvod – stoji u jednom od komentara.