Home Crna kronika Pedofil nagovarao kćer policajca na sex, na kraju dobio batine, a sada...

Pedofil nagovarao kćer policajca na sex, na kraju dobio batine, a sada će i u zatvor

SHARE

Slučaj dječije pornografije u Bileći u kojoj je mladić /24/ pozivao dvanaestogodišnju djevojčicu na seksualni odnos predmet je istrage koju vodi policija iz Trebinja u suradnji sa Odjelom za visokotehološki kriminalitet MUP-a Republike Srpske, javila je Alternativna televizija.

Prema saznanjima ATV-a, otac djevojčice iz Bileće otkrio je poruke u kćerkinom telefonu, koje joj je posredstvom “vibera” upućivao M.Z. /24/ iz Bileće.

U porukama dvadesetčetvorogodišnjak poziva djevojčicu na sekusalni odnos, a uputio joj je brojne poruke i slike eksplicitnog sadržaja. Pronađeno je više od 60 različitih poruka koje je muškarac upućivao djevojčici duže vrijeme, navodi ATV.

Isti izvor dodaje da je otac maloljetnice, nakon što je otkrio gnusan sadržaj, pretukao M.Z.

ATV navodi saznanja da je otac mladića pokušao pregovarati sa policijskim službenicima da se krivično djelo koje je njegov sin počinio ne procesuira, a zauzvrat on ne bi prijavio oca, inače policijskog službenika u Bileći.

Policijska uprava Trebinje nije željela pregovore te vrste, te je o napadu na M.Z. odmah obavijestila Okružno javno tužiteljstvo Trebinje.