Home Vijesti Porazbijao dva auta u centru Širokog Brijega i pobjegao s mjesta nesreće!

Porazbijao dva auta u centru Širokog Brijega i pobjegao s mjesta nesreće!

SHARE

Ranojutarnji sati ove nedjelje u Širokom Brijegu su bili više nego teški, kako za samo policijske djelatnike, vatrogasce, liječnike tako i za obitelj koja je izgubila sina i dvije obitelji čiji su sinovi završili s težim ozljedama u dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodine u naselju Mokro na području Širokog Brijega.

Ali prije ovih tragičnih slučaja, dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj na sreću nije nitko ozbiljno ozlijeđen osim tri osobna vozila s većom materijalnom štetom.

Naime, u jutarnjim satima oko 3:45h, mještane centra Širokog Brijega, točnije Trga Ante Starčevića probudio je snažan zvuk udarca poput udesa, kako su kazali za portal SirokiBrijeg.info

“Ne sjećam se svih detalja, ali znam kako me je strašna buka od nekoliko udarac na parkingu ispred zgrade probudila. Istrčao sam na balkon i samo sam vidio kako vozilo se Mercedes udaljava prema “kolodvoru” i čujem kako struže pod. Dok sam se spustio prema parkingu, imao sam što vidjeti. Jedno auto je od udarca završilo u rasvjetnom stupu i sa većim oštećenjima na prednjem dijelu vozila, a drugo koje je bilo nekoliko metara od njega ostalo bez prednjeg djela branika ali sa manjim oštećenjima. Mještani su se u međuvremenu počeli okupljati, a ubrzo je stigla i policija i bacili su se odmah u potragu za počiniteljem ove prometne nesreće” – govori nam mještanin ovog djela grada koji upozorava kako su česta “glupiranja” i opasna vožnja pojedinaca pod utjecajem alkohola na ovom djelu prometnice tijekom kasnih noćnih sati, a nerijetko i po danu i kako je sreća što netko nije ozbiljno nastradao i izgubio život, iako je bilo nekoliko naleta vozila na pješake zadnje vrijeme zbog neodgovorne vožnje.

Kako smo doznali iz PU Široki Brijeg, nedugo nakon ove prometne nesreće koja se dogodila u centru i gdje je vozač pobjegao s mjesta nesreće, ubrzo je pronađen na području Trna, kao i vozilo s kojim je počinjen ovaj prometni prekršaj. Isti je sproveden u prostorije PU Široki Brijeg na daljnju obradu, a više informacija će se znati kada se utvrde sve činjenice vezane za predmetni događaj.