Home Kultura Dječji festival “Na jedrima glazbe” ove godine u online izdanju, donosimo popis...

Dječji festival “Na jedrima glazbe” ove godine u online izdanju, donosimo popis pjesama i izvođača

SHARE

Zbog koronavirusa ovogodišnje 26. izdanje Dječjeg festivala „Na jedrima glazbe“ Ljubuški bit će održano online, a pripreme za festival su u punom jeku.

Ovaj festival ljubuškoj djeci pruža priliku da pokažu svoja pjevačka i plesačka umijeća, a zbog zabrane velikih javnih okupljanja, umjesto na Centru malih športova, ovaj put će se mladi ljubuški talenti publici predstaviti preko društvenih mreža.

Tijekom proteklih tjedana mladi su natjecatelji snimali svoje spotove, a svi videozapisi će uskoro biti objavljeni na Facebook stranici gdje će svatko moći glasati za svog favorita.

Organizator manifestacije i pokrovitelj je Grad Ljubuški, dok je festivalski bend „Bend Raja Denim“ bio zaslužan za glazbene matrice.

„Foto Studio Omega je odradio zadatak snimanja spotova, njih 10, a nastupit će 12 izvođača (2 dueta). Za snimanje su izabrane različite lokacije, vodopad Kravica, kula hercega Stjepana, gradski park, nekropola stećaka na Bijači…, što čini jednu prekrasnu razglednicu iz Ljubuškog. Glasovanje će biti održano na Facebook stranici Dječji festival „Na jedrima glazbe“ Ljubuški, gdje će se odlučiti o pobjedniku, a svoj sud dat će i stručni žiri sastavljen od tri člana“, potvrđeno je za Bolji Ljubuški iz Grada Ljubuškog.

Bit će to prigoda da svoje glasovne mogućnosti, nakon audicija, pokažu sljedeći mladi pjevači: Mara Čepo, Ana Maria Cernei, Matej Granić i Petar Vukšić, Ana Majić, Gabriela Marinović, Zvonimir Mišetić, Veronika Paradžik, Matej Jelić i Jure Vranješ, Petra Brkić te Vita Grgić.

Donosimo popis pjesama;

1.            Mara Čepo – Sunce, oblak, vjetar (Mia Dimšić)

2.            Ana Maria Cernei – Čekala sam (Jadranka Stojaković)

3.            Matej Granić i Petar Vukšić – Anđele moj (Oliver)

4.            Ana Majić – Ljubav ništa više (Franka Batelić)

5.            Gabriela Marinović – Džemper za vinograd (Miladin Šobić)

6.            Zvonimir Mišetić – Molitva (Parnji valjak)

7.            Veronika Paradžik – Ti si moj hit (Grupa 777)

8.            Matej Jelić i Jure Vranješ – Divlji vjetre (Damir Kedžo)

9.            Petra Brkić – Srce mi umire za njom (Damir Kedžo)

10.          Vita Grgić – Krik (Toni Cetinski)

Lajkajte stranicu Dječjeg festivala kako bi mogli glasati kada spotovi budu objavljeni