Home Zanimljivosti Kći Angeline Jolie i Brada Pitta ipak nije sigurna da želi biti...

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

SHARE

Angelina Jolie jedna je od najpoznatijih žena na svijetu, no slavna glumica nastoji vrijeme s obitelji provesti najnormalnije što može. Paparazzi su je uhvatili u obavljanju kupovine u Los Angelesu s djecom Zaharom (15), Shiloh (14) i Vivienne (12), a popularna obitelj pravila se da ih ne vidi.

Jolie je u kupovinu otišla u ležernoj crnoj kombinaciji, a kao i njezina djeca, i ona je imala zaštitnu masku preko lica.

U centru pažnje našla se i Shiloh, poznata po tome što tvrdi da se od malih nogu zapravo osjeća kao dječak i čak traži da je zovu imenom John. Na fotografijama s roditeljima obično se pojavljivala odjevena kao dječak i s kratkom dječačkom frizurom, a pojavile su se i glasine da se priprema za hormonsku terapiju.

No proteklog mjeseca obožavatelji obitelji Jolie-Pitt skrenuli su pozornost na činjenicu da je Shiloh počela izgledati ženstvenije, ima dužu kosu koju nosi u repu, a nakon dosta vremena snimljena je odjevena u suknju. Jedan od bliskih izvora obitelji medijima je otkrio kako su Angelina i Brad podržavali Shiloh od samih početaka te da su joj predložili zanimljivi eksperiment kako bi zapravo otkrila tko je i u konačnici kako se osjeća. Eksperiment je podrazumijevao da jedan tjedan živi i ponaša se kao djevojčica, a sljedeći kao dječak, i to kako bi što bolje razumjela samu sebe.

Angelina s bivšim suprugom Bradom Pittom ima šestero djece, a najmlađi od njih su 12-godišnji blizanci Knox i Vivienne. Najstariji, sin Maddox (19), trenutačno je na studiju u Seulu.

Posljednjih tjedana Angelina je punila svjetske naslovnice zbog odnosa s bivšim suprugom, koji je pronašao novu ljubav Nicole Poturalski.S mlađahnom djevojkom bio je krajem kolovoza na odmoru na jugu Francuske, na imanju gdje su se on i Angelina vjenčali.

Sudeći prema njegovim komentarima, dosta mu je više svađe s bivšom, iako ih uskoro čeka novo suđenje zbog skrbništva nad djecom. Bivši par navodno nije više ni u kakvim odnosima, a zajedno ne idu ni na obiteljsko savjetovanje. Kako tvrde izvori bliski Angelini, ona ne želi da joj djeca odrastaju u Los Angelesu, no ondje žive kako bi mogli viđati oca, prenosi Dnevni.hr.