Home Šport Naručila ubojstvo muža koji je izbacio Vatrene na Euru 2008., život mu...

Naručila ubojstvo muža koji je izbacio Vatrene na Euru 2008., život mu spasio – njezin ljubavnik

SHARE

Igrao je protiv Hrvatske na Euru 2008., a prošlih tjedana proživljavao pravu dramu. Emrea Acika pokušala je ubiti vlastita supruga s kojom ima troje djece i to kako bi se domogla njegova bogatstva

Nije baš rasplet kao u sapunici kada Rodrigo sazna da je sam sebi majka, ali nevjerojatna priča dolazi iz Turske. Kao u sapunicama.

Glavni akter je bivši igrač Galatasaraya, Fenerbahčea i Bešiktaša, nekadašnji reprezentativni stoper Turske Emre Asik, koji je igrao za Tursku na Europskom prvenstvu te kobne 2008. godine kada smo ispali na penale, a Turci su kasnije izgubili od Njemačke. Polufinale s Nijemcima nije vidio jer je upravo protiv Hrvatske zaradio žuti karton.

Njegova nekadašnja supruga Yagmur Asik optužena je za planiranje ubojstva i to nakon što je ubojstvo pokušala naručiti za vlastitog muža! Ova 27-godišnjakinja je s 19 godina starijim nogometašem u braku provela osam godina, a nakon što je Emre popunio papire za razvod pokušala ga je likvidirati, prenose 24sata.

Cijelu priču iznio je njezin ljubavnik, koji mu je tako spasio život.

– Imao sam aferu s njom. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam odbio. Jednom mi je donijela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: “Ne možeš to napraviti”. Nakon toga je bila izuzetno bijesna – rekao je njezin ljubavnik Erdi Sungur pred turskim tužiteljstvom.

Pomaknuta Yagmur sve je isplanirala, nabavila je oružje i nakon što ju je ljubavnik odbio, pokušala je angažirati plaćenog ubojicu kojem je ponudila 1,2 milijuna dolara. Srećom, njezin ljubavnik nije mogao šutjeti pa je sa svime izašao u javnost te odlučio spasiti nedužnog čovjeka koji s Yagmur ima troje djece, piše Dnevnik.ba