Home Crna kronika U Mostaru lopov zapeo na ogradi, čekao Hitnu da ga skine: „Zavili...

U Mostaru lopov zapeo na ogradi, čekao Hitnu da ga skine: „Zavili su mu nogu. Nije mu uopće curila krv iz noge, zato što je visio naglavačke i sva mu se krv slila u glavu”

SHARE

Jedna obitelj u Mostaru imala je u svom dvorištu nezvanog gosta – lopova koji je preskočio ogradu i pokušao da uđe u njihovo dvorište.

Tehnički je i ušao, ali noga mu je stala zabodena na ogradi i nesretnik je tako visio sve dok nije došla Hitna pomoć da ga spasi, piše Telegraf.rs, prenosi Avaz.

Pokušaj da nešto ukrade pretvorio mu se u pravi pakao. Zamka u koju je upao držala ga je čvrsto na mjestu, a on je u bolovima mogao samo da čeka da ga oni koje je htio da opljačka na kraju spase.

”Oni su njega skinuli s toga i zavili mu nogu. Nije mu uopće curila krv iz noge, zato što je visio naglavačke i sva mu se krv slila u glavu”, ispričala je vlasnica kuće za Telegraf.rs.

U pitanju je, kaže, migrant marokanskog porijekla, pa vjeruje da nema ni dokumente i da, iako ga je policija zaista odvela na razgovor, on na kraju neće odgovarati.

”Kada su ga skinuli s ograde, odnijeli su ga u Hitnu pomoć i, kako smo čuli od nekog doktora, on je ležao u bolnici jednu večer i navodno su mu našli praznu tablu apaurina, sad, da li je on sve to popio, pa je bio drogiran, tko zna… Jučer su mi neki drugovi rekli da su vidjeli da ga je policija pokupila, vidjeli su da vode migranta sa zavijenom nogom, ne znamo šta je dalje bilo s njim”, priča ona. Kako kaže, već su imali loša iskustva s lopovima, pa je tako kuća bila zaključana i migrant, sve i da je htio, ne bi mogao ući unutra.

”On nije imao ništa kod sebe, ni oružje. Bukvalno mislimo je došao da ukrade stolicu iz dvorišta, jer onda oni to prodaju za 10-20 maraka negdje. Vjerojatno bi probao da uđe u kuću da je bilo otključano, ali kako smo mi prošli put imali provalnika, mi se zaključavamo”, kazala je ona. Ovaj lopov zakačio se za njihovu ogradu u 23:40 sati, dok je obitelj još bila budna i gledala TV program.