Home Zanimljivosti Anny Chanel iz Gruda u Ljubuški

Anny Chanel iz Gruda u Ljubuški

SHARE
Nakon četiri godine trenerica Ilijana Bodlović (Anny Chanel) odlazi iz Gruda, piše Jabuka.tv.

Svoj fitness centar prepušta mladom Gruđaninu Jakovu Jurčiću.

Kako je objavila na Facebook stranici, kroz protekle četiri godine više od 1.000 žena iz Hercegovine prošlo je kroz fitness.

Mijenjali smo zajedno živote. Kada sam krenula, sama sam vodila treninge, naplaćivala i onda čistila. Radim čitavim srcem i ne znam drugačije to ne bih bila ja. Zapamtite, mi žene smo jake i možemo sve, što god želite u životu, možete! Radite za to i uspjet ćete! Došlo je vrijeme za novi početak, vrijeme da malo više mislim na svoje dijete, muža i na sebe. Imala sam podršku, a sada ću se ja malo više posvetiti njima, napisala je Anny.

Imam znanje, a još bitnije veliku volju i energiju da te dovedem do željenog cilja! Treninzi će biti teški, ali će rezultati biti kvalitetni i brzi. Od 1. listopada u bivšem Fitnessu Anny, a u sadašnjem Fitnessu Jakov vodit ću grupne treninge za žene. Hvala Anny što mi je dala ovu priliku i tebe koja ćeš trenirati sa mnom neću razočarati, napisao je Jakov Jurčić na svom Facebook profilu.

Anny će od 1. listopada krenuti s radom u Ljubuškom.

Online treninzi će biti još bolji i luđi, i dalje ćemo imati najbolje rezultate i moje žene. Moje Ljubušanke budem Vam još bolja. Tu sam sa svojim timom za Vas. Grupe u Grudama preuzet će naš Jakov, to će biti njegov fitness. Ajmo mi treneri podržavati jedni druge. Jakov je učio kod mene, a sada on pokreće svoju priču, podržite ga. Ostanite mi dobre, pozitivne i budite jedni za druge, hvala svima za sve, a ja budem još bolja! Grude zbogom, zaključila je Anny.