Home Zanimljivosti Doris Pinčić: Koja godina braka nama nije bila krizna? Nekad je najbolje...

Doris Pinčić: Koja godina braka nama nije bila krizna? Nekad je najbolje ugasiti vezu

SHARE

Počeo je finalni ciklus u zabavnoj emisiji Superpar, a natjecatelji su se polako razbuđivali, piše Index.hr

“Jučer pobijedimo i završimo u kampici”, govorio je Balcano Marijeti još jednom ističući kako samo Ratka i Gordon nisu spavali tamo.

Dolores i Anton uživali su u svom miru, a Nikolana i Marko doručkovali su u sobi i pričali o tome kako ih je baš briga za šumske na koje su se jučer prilično naljutili. No Anton ne voli da stvari ostanu neraščišćene pa je otišao kod Nikolane i Marka u sobu, a kad je ponovno rekao Marku kako bi bilo fer da su ispali Ratka i Gordon – Marko više nije želio pričati o toj temi.

Dolores i Anton odlučili su malo spremiti za goste – Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu!

“Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i padovima. Ne mislim da smo superpar, ali se borimo”, rekli su.

Natjecatelji su željeli doznati više o njima i koliko su u braku, a Doris im je rekla: “Tučemo sedmu godinu.”

Kad je Boris spomenuo da je to krizna godina, Doris je komentirala: “A koja nama nije krizna!”

Potom je komentirala da se žele razvijati skupa, no dodala je: “Nekad je najbolje što možeš napraviti za vezu – ugasiti je.”

Nakon toga razgovarali su o tajnama uspješnog braka i zaključili da ljubav ide kroz želudac. Za doručkom je Dolores ispitivala Balcana o njegovoj glazbi, a on je objasnio da pjeva folk i zabavnu.

“Borisa nisam imao prilike nigdje sresti, a poznajem kompletnu estradu u Hrvatskoj”, rekao je Balcano za Borisa koji je otkrio da preferira rock i pop glazbu.

Potom su zapjevali za ekipu u kuhinji, a Antona je zanimalo kako je imati poznatu osobu za partnera.

“Naši poslovi su takvi da smo oboje javne osobe i mi smo toga svjesni. Zajahali smo tog tigra i jašemo ga. Kada nas on pokušava srušiti, mi mu uzvraćamo udarcima, borimo se i dobro nam ide”, dodao je Zadranin.

“Najviše me se dojmilo to što Boris može tolerirati da se ona ljubi s drugim glumcima”, zaključio je Anton.

Došao je Enis, poželio dobrodošlicu novom paru i objasnio kako će oni postavljati granicu – ako ostali parovi budu kao oni ili bolji, prošli su zadatak, ako ne – pali su. Potom je gostima pokazao stanje na tablici, rekao svima da u finalnom ciklusu dobivaju 10.000 kuna za klađenje i da zajednički, kao par, pristupaju zadacima. U današnjem se moraju vratiti u školske klupe – Enis je postavljao pitanja, a parovi su u 30 sekundi morali odgovoriti. Dolores i Anton uložili su 4000 kuna, Marijeta i Balcano 6000 kuna, Nikolana i Marko 6000 kuna te Ratka i Gordon 6000 kuna. Sat je počeo, Enis je došao u ulozi profesora.

“Ja sam voljela školu i stvarno volim učiti”, rekla je Doris, a Enis im je otkrio da će za svako točno odgovoreno pitanje dobiti jedan bod, a ukupno mogu skupiti 20.

Prvo je pitanje bilo da na određene riječi napišu dijakritičke znakove.

“Ove nema veze s predškolskim, ovo je već znanje”, komentirao je Marko. Najveći problem zadavala im je riječ ćevapčići, što su točno napisali samo Doris i Boris te Ratka i Gordon, koji su dobili po bod.

“Doris, ne budi prepametna”, u šali joj je rekla Nikolana.

U sljedećem zadatku trebali su pravilno napisati pogrešno napisane riječi, a točno su odgovorili Doris i Boris, Nikolana i Marko te Ratka i Gordon. Red je došao na uvećanice, a Gordon je komentirao: “Sve neka književnost, katastrofa!”

Od pet zadanih riječi, neki nisu sve točno riješili, ali samo zato što su željeli nasmijati ekipu. Naime, mučila ih je uvećanica riječi Merkur – Doris i Boris u šali su napisali Merkurčić, a Nikolana i Marko Merkurina.

“Vi s Hvara bacate malo na ribu”, komentirao je Enis.

Sljedeće je područje bio zemljopis, a na pitanje tko s Hrvatskom ima najdužu kopnenu granicu, svi su parovi dali točan odgovor – osim Doris i Boris, koji su namjerno pogriješili kako ne bi ostalim parovima previsoko podignuli ljestvicu. Da je Cres najveći hrvatski otok znali su samo Doris i Boris te Anton i Dolores, a da s kopna na more puše bura, znali su svi parovi. Doris i Boris ponovno su se šalili i napisali su buragan, objašnjavajući kako su mislili da je riječ o trik pitanju.

“Trebali smo uložiti više novca s obzirom na Doris i Boris, jednostavno se vidi na njima da ne znaju neke stvari i da će ova pobjeda biti laka”, zafrkavao se Anton, a Boris je za kaznu morao u kut.

Od ponuđenih odgovora trebalo je pogoditi koji nije nacionalni park i svi su odgovorili točno – Jakuševac – i dobili po bod. Red je došao na hrvatski jezik i književnost.

“Sad smo to imali”, bunio se Marko, no profesor Enis mu je objasnio da je prije bio – pravopis! Bajku braće Grimm Bremenski gradski svirači nisu svi znali, a potom su svi riješili zadatak iz matematike.

“Prvo se rješavaju množenje i dijeljenje pa onda zbrajanje i oduzimanje”, objasnila je Nikolana.

Nakon toga tražili su X, no Marijeta i Balcano nisu znali.

“Ne znam zašto sam to bubnula”, branila se Marijeta koja je rekla Balcanu da zaokruži pogrešan odgovor.

Doris i Boris osvojili su 15 bodova, koliko moraju imati i ostali parovi da bi prošli zadatak. Nikolana i Marko imali su 16 točnih odgovora, kao i Dolores i Anton, Marijeta i Balcano imaju 14, a Ratka i Gordon 17. Balcano se ljutio na Marijetu govoreći joj kako ona uvijek pogriješi u ključnim trenucima.

“Ispast ćeš, ali ti to ne kontaš”, govorio joj je Balcano, a Ratka misli da se ljuti na sve zato što jedini nisu prošli zadatak.

“On malo-malo nekome nešto zamjera”, nastavila je Ratka.

Uslijedilo je još jedno iznenađenje – stigao je Željko Pervan s tri Kineskinje i jednim Kinezom! Parovi su bili iskreno iznenađeni dok im je Pervan objašnjavao kako je unajmio njihovu kuću.

“Mislila sam da je to neki izazov – snađi se s Kinezom ili napravi dobru ponudu s Kinezom”, nagađali su Dolores i Anton.

Čim su Kinezi otišli pogledati sobe, Pervan je sadašnjim ukućanima objasnio da im je uzeo 6000 eura za smještaj.

“Za 2000 ćemo dati kampicu i ovdje ćemo spojiti ove kauče – za četiri ćemo se dogovoriti”, predložio je Marko, no naposljetku su se dogovorili za 2000 eura.

Pervana je zanimalo koja se tu emisija snima i kad je doznao da je riječ o Superparu, objasnio im je svima kako to jednostavno ne postoji.

“To postoji kod Andersena, braće Grimm, Perraulta”, nastavio je u istom tonu, objašnjavajući kako će sve žene u prostoriji stajati glave svoje partnere.

“Napokon muškarac u kući koji može reći ženama ono što bi trebao svaki reći. Dobili smo glasnogovornika”, komentirao je Anton.

Ubrzo su Pervanu svi uskakali u pomoć jer mu se izgubio jedan Kinez!