Home Zanimljivosti SPEKTAKL U CAGEBALLU GRUDE ISPUNIO OČEKIVANJA! SLAVIO NATKO ZRNČIĆ DIM

SPEKTAKL U CAGEBALLU GRUDE ISPUNIO OČEKIVANJA! SLAVIO NATKO ZRNČIĆ DIM

SHARE
Iako je Natko Zrnčić-Dim otišao u mirovinu, legendarni hrvatski skijaš čudnovatog imena i prezimena i dalje je za ljubitelje sporta ikona.

Stoga i nije iznenađenje da je upravo ekipa tim imenom i prezimenom, predvođena Tomislavom Palcem, osvojila prvi Cageball Sportski Kviz u objektu Cageballa Grude.

Eksperti za skijanje, što su i najviše vježbali da ne iznevjere ime i prezime svog sportskog heroja, znali su odgovore i na sva ostala pitanja.

Iza njih, na drugom mjestu je ekipa Gaj Mače. Ante Boban je nakon utakmice na Elić Luki rane liječio izvrsnim znanjem na sportskom kvizu, i to tek koji dan nakon što je osvojio natjecanje u širokobriješkoj La Stradi.

Treće mjesto uzela je ekipa Vinnie Jones. A predvodnik ekipe Ivan Ćorluka, nije znao objasniti zašto su uzeli ime po igraču koji je grubom igrom umirovio Garyija Stevensa, polomio Paula Gascoignea, a iako je odigrao stotine utakmice i bio kapetan Walesa, broj žutih kartona mu je bio blizu broju nastupa.

Nastupilo je čak 11 ekipa, a kroz iduća tri tjedna u planu je nogometni kviz na terenu Cageballa Grude, a pitanja će biti na projektoru pa nas nesumnjivo očekuje spektakl, piše Grude.com

Pobjednici prvog kviza Cageballa Grude Natko Zrnčić Dim